HTC U11 Life, Brilliant Black CZ

  • vyprodáno
 
 
 
HTC U11 Life, Brilliant Black
  • HTC U11 Life, Brilliant Black
  • HTC U11 Life, Brilliant Black
  • HTC U11 Life, Brilliant Black

Mobilní telefon HTC U11 Life, Brilliant Black (Černá)

Nové

5 699 Kč

nejsme plátci DPH

Počet
Produkt již není k dispozici.

 

ČESKÁ DISTRIBUCE A ZÁRUKA.

 

Mobilní telefon, Displej 5,2" S-LCD 1920x1080 - Full HD, osmijádrový procesor, RAM 3 GB, Vnitřní paměť 32 GB, Fotoaparát 16 Mpx, LTE, NFC, Bluetooth 5.0, GPS, Zvýšená odolnost, Google Android 8.0 Oreo...



Zamilujte si svůj nový stisk

HTC U11 life vám nabízí nejlepší inovace z HTC U11, aniž by to vaše peněženka nějak výrazně pocítila. Vše začíná naší nejnovější inovací – Edge Sense. Jednoduché stisknutí vám umožní dělat věci rychleji, a dokonce i věci, které nikdy dříve nebyly možné! A to zdaleka není všechno. HTC USonic pro zvuk přizpůsobený jen pro vás – a s aktivním potlačením okolního hluku můžete být během okamžiku ve svém vlastním světě. Fotoaparát zachycující úžasně čisté fotografie a videa. Telefon se stupněm krytí proti rozmarům přírody IP67, který se dokáže vyrovnat i s drsným počasím a podávat v něm vysoký výkon. A k tomu všemu stačí jedno zmáčknutí a hned se do HTC U11 life zamilujete.

Připravit, pozor, zmáčknout

Telefon HTC U11 life je vybaven naší vysoce ceněnou, převratnou technologií – Edge Sense. Jediné zmáčknutí vám umožní dělat daleko více věcí, než kdy bylo možné. Spouštění fotoaparátu je neuvěřitelně rychlé. Stačí jen vzít telefon do ruky a zmáčknout ho. A dalším zmáčknutím už zaznamenáte kouzelný okamžik. Zapomeňte na šátrání po tlačítkách a podivné polohy rukou. Zmáčknutím můžete i snadno a bez nejmenších problémů přepínat mezi předním a hlavním fotoaparátem. S technologií Edge Sense je pořizování snímků smartphonem v jedné ruce snadné – a můžete ho držet přesně jako skutečný fotoaparát. Můžete dokonce spouštět svoje oblíbené aplikace. Vyvolejte si hlasového asistenta. Jde o rychlou, intuitivní a snadnou operaci, kterou zvládnete jednou rukou.

Inovace, která nezůstala jen nápadem

Můžete nejen spouštět svoje oblíbené aplikace, ale nyní můžete zmáčknutím také používat funkce v rámci aplikace! Zmáčknutím otevřete mapu a dalším si jí zvětšíte. Pořizujte snadno fotografie fotoaparáty třetích stran, např. sítí Facebook, Instagram a Snapchat. Možnosti jsou takřka nekonečné! HTC U11 life vám přináší pohodlí ovládání jednou rukou, flexibilitu a výkon umožňující dělat víc – je perfektním společníkem do dnešního rychlého světa. Tato funkce by měla být ve výbavě každého smartphonu, nejen nápadem.

Google Assistant je vždy připraven, stačí jen zmáčknout

Seznamte se s Google Assistanti v telefonu HTC U11 life. Dávejte mu otázky. Žádejte ho, aby něco udělal. Jde o váš osobní Google, který je vždy připraven pomoci. Na začátku jen vyslovte „OK, Google“, i když je obrazovka vypnutá, nebo zmáčkněte zařízení a získejte pomoc, kdykoli ji potřebujete.

Úžasné fotografie v jakémkoli počasí

HTC U11 life je vybaven stupněm krytí proti rozmarům počasí IP67 a technologie Edge Sense vám umožní pořizovat skvělé fotografie jednoduchým stisknutím telefonu i v prašném prostředí, v dešti nebo ve sněhu. Když je používání displeje kvůli přírodním podmínkám náročné, s technologií Edge Sense můžete telefon klidně používat i bez dotyků obrazovky. V zimním vlhku a chladu nemusíte ani sundávat rukavice a mít ruce v teple a suchu – právě díky technologii Edge Sense můžete i v takových situacích používat telefon bez problémů.

Užívejte si svou novou lásku v naprostém tichu

Zbavte se hluku. Technologie HTC USonic zahrnuje aktivní potlačení okolního hluku, čímž omezuje narušení a rozptýlení z okolí. Tak si můžete neustále plně užívat hudby, videí či her. Aktivní potlačení okolního hluku funguje automaticky, průběžně sleduje úrovně zvuků v okolí a přizpůsobuje výkon, aby vyrovnalo nové zvuky a rušivé vlivy.

Výkonný, ale nikoli nenasytný

HTC U11 life pohání nejnovější mobilní platforma Qualcomm® Snapdragon™ 630v, takže máte k dispozici očekávaný výkon jednoho z nejlepších mobilních procesorů. Je sice úžasně malý, ale ukrývá obrovský výkon přinášející křišťálově čistou grafiku, bezproblémové přenosy filmů ve vysokém rozlišení či nepřerušované spojení při neuvěřitelně vysokých rychlostech, a to s nižšími nároky na baterii. V porovnání s HTC 10 získáte možnost sledovat filmy téměř o 2 hodiny déle. Přehrávat hudbu z reproduktoru o 20 hodin déle, o 14 hodin delší poslech ze sluchátek či téměř o 2 hodiny více prohlížení webových stránek přes Wi-Fi.vi Každý telefon HTC U11 life nabízí stejný výkon bez ohledu na to, kde na světě se nacházíte.



Základní údaje HTC U11 Life
 
Velikost - V (mm) 149.1
Velikost - Š (mm) 72.9
Velikost - H (mm) 8.1
Hmotnost (g) 142.0
Zvýšená odolnost IP67
Počet SIM 1
Operační systém Android
Verze operačního systému Google Android 8.0 Oreo

Hardware
Procesor - počet jader osmijádrový
Procesor - frekvence (GHz) 2.2
Operační paměť (RAM) 3.00
Velikost úložiště (GB) 32.0
Rozšíření úložiště MicroSD
Rozšíření úložiště - maximální kapacita (GB) 256

Displej
Displej - velikost (palec) 5.2
Displej - rozlišení (pixel) 1920x1080 - Full HD
Displej - technologie S-LCD
Displej - tvrzené sklo ano

Konektivita
Podpora sítí celular LTE
Pásmo LTE Pásmo 1, 2 100 MHz; Pásmo 20, 800 MHz; Pásmo 3, 1 800 MHz; Pásmo 8, 900 MHz
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth 5.0
GPS ano
NFC ano
USB 2.0

Fotoaparát
Primární fotoaparát - rozlišení (Mpx) 16.0
Primární fotoaparát - blesk ano
Primární fotoaparát - automatické ostření ano
Primární fotoaparát - video 4K
Sekundární fotoaparát - rozlišení (Mpx) 16.0

Baterie
Baterie - kapacita (mAh) 2600


 

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Nové
Barva
Černá
Komentáře (0)