LG G7 ThinQ, Blue

  • vyprodáno
 
 
 
LG G7 ThinQ Blue
  • LG G7 ThinQ Blue
  • LG G7 ThinQ Blue
  • LG G7 ThinQ Blue
  • LG G7 ThinQ Blue
  • LG G7 ThinQ Blue

Mobilní telefon LG G7 ThinQ, Blue (modrá)

Nové

12 499 Kč

nejsme plátci DPH

Počet
Produkt již není k dispozici.

 

 

  • Rozměry: 153 × 72 × 7,9 mm, 162 g
  • Displej: 6,1'', kapacitní IPS LCD, 1 440 × 3 120, 563 PPI
  • Sítě: GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (42,2|5,76 Mb/s), LTE
  • Konektivita: USB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 5, GPS
  • Paměť a baterie: 64 GB, microSDXC (2 TB), RAM: 4 096 MB, baterie: 3 000 mAh
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 845 (8× Cortex-A75 + A55, 2,8 GHz, 10nm)
  • OSGoogle Android 8 (Oreo)
  • Fotoaparát: 16MPx (4 640 × 3 480), video (3 840 × 2 160), blesk
 

 

Popis produktu mobilní telefon LG G7 ThinQ

Tento chytrý telefon s velkým detailním displejem a dokonalým jasem si zamilujete. Tvořte fotografie jako pravý profesionál díky dvojici 16Mpx fotoaparátů, které jsou doplněny řadou funkcí pro tvorbu uměleckých fotografií či autoportrétů. Užijte si zvuk, který vás přímo pohltí, a vychutnejte si detailně každý její tón. Zažijte stav, jako byste se právě ocitli v kině.

 

Buďte dokonale elegantní

Z moderního designu tohoto skvostu budete jistě uchváceni. Doslova si zamilujete velký 6,1" display QHD+ FullVision, se kterým se stane váš pohled na svět ještě jasnější. Oproti ostatním přináší tento displej samostatné bílé pixely, které přináší dokonalý jas a současně maximalizují účinnost baterie. Předností přístroje je i vysoká odolnost. Ať jej vezmete kamkoli a použijete kdekoli, díky armádnímu designu bude jeho kovové tělo odolné vůči vodě i prachu.

Buďte dokonale elegantní
 
Umělá inteligence vám napoví

Umělá inteligence vám napoví

Buďte kreativní při tvorbě záběrů. Pomocí funkce AI CAM přístroj provede analýzu předmětů v záběru a nabídne vám jednoduché doporučení, jak svůj záběr zdokonalit. Stačí si pouze vybrat z 19 nabízených režimů. Současně je fotoaparát natolik inteligentní, že díky funkci rozpoznávání příliš tmavého prostředí dokáže automaticky zvýšit jas u každého záběru.

 

 

Tvořte perfektní fotografie

Toužíte po uměleckých fotografiích či autoportrétu se zaostřením na daný objekt a rozostřeným pozadím pro dosažení maximálně ohromujícího efektu? S tímto přístrojem to bude hračka – a to jak v reálném čase, tak i po zachycení záběru.

Tvořte perfektní fotografie
 
Dvojice fotoaparátů k dispozici

Dvojice fotoaparátů k dispozici

Díky fotoaparátu s běžným úhlem záběru vyfotíte všechny běžné scény a objekty. Zachycujete-li však krásy krajiny či velké skupiny lidí, použijte fotoaparát se super širokoúhlým objektivem. Přístroj je navíc opatřen objektivem Crystal Clear, který zásadně zvyšuje dynamický rozsah a dosahuje výborných výsledků i při slabém osvětlení.

 

 

Dokonalý zvuk

Pomocí reproduktoru Boombox využívá přístroj svého vnitřního prostoru jako rezonanční komory, tím dochází k zesílení basů a zprostředkování zážitku prvotřídního hlasitého prostorového zvuku. Zapněte si prostorový zvuk DTS:X 3D 7.1 a budete mít pocit, že jste právě v kině, a to i na cestách.

Dokonalý zvuk
 
Rozpoznávání hlasu na větší dálku

Rozpoznávání hlasu na větší dálku

Vaše hlasové povely budou pokaždé vyslyšeny. Přístroj dokáže váš hlas zachytit v mnohem větší vzdálenosti. Překážkou pro něj nejsou ani hlučná místa, jako například v autě, na lodi, nebo když hraje hudba.

 

 

Chytrá tlačítka Google a rychlé značky

Stisknutím jediného tlačítka se váš asistent Google připraví ihned odpovědět. Stiskněte jej a podržte, čímž přeskočíte úvodní povel „Hey Google“. Po dalším stisknutí spustíte službu Google Lens. Pomocí značek bude vyhledávání v galerii rychlejší a jednodušší, protože všechny vaše snímky jsou podrobeny přesné analýze a roztříděny do různých alb.

Chytrá tlačítka Google a rychlé značky

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Nové
Barva
Modrá
Komentáře (0)