HTC 10, Topaz Gold, ZÁNOVNÍ

 
 
 
HTC 10, Topaz Gold
  • HTC 10, Topaz Gold
  • HTC 10, Topaz Gold
  • HTC 10, Topaz Gold
  • HTC 10, Topaz Gold
  • HTC 10, Topaz Gold

Mobilní telefon HTC 10, Topaz Gold (Stříbrno - zlatá)

 

Nové

8 999 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici. ( 1 ks)

 

JEDNÁ SE O ÚPLNĚ NOVÝ MOBIL PO SWAPU - NA ZÁRUKU VYMĚNĚNÝ ZA NOVÝ MOBIL.

BALENÍ JE JEN MOBIL A SÍŤOVÁ NABÍJEČKA, ZÁRUKA 1 ROK.

 

Prémiový smartphone s obrovským výkonem, excelentními fotoaparáty s optickou stabilizací vpředu i v zadu, 5.2“ displejem s Quad HD rozlišením a 24bitovým Hi-Res zvukem. 5.2" displej s rozlišením 2560 x 1440 bodů, 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 820 s frekvencí 2.2 GHz, 4 GB operační paměti, 32 GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD; fotoaparáty: zadní 12Mpix BSI snímač HTC UltraPixel 2 (1,55 um) f1.8 OIS, přední 5 Mpix BSI snímač 1,34 um f1.8 OIS, Bluetooth 4.2, NFC, WiFi ac, GPS/Glonass, 3000 mAh baterie s Quick Charge 3.0, platforma Android 6 s HTC Sense.

 

 

1

POWER OF 10

HTC 10. Více, než očekáváte od nejvyššího standardu mezi telefony. Bezkonkurenční výkon. Špičkový 24bitový Hi-Res zvuk. První duální stabilizace obrazu na světě u fotoaparátu na přední i zadní straně. A jedno z nejvyšších dosud udělených hodnocení fotoaparátu na smartphonu od DxOMark. To vše v elegantním kovovém provedení unibody.

Inspirace v kovovém provedení

Krása světla zachycená ve zcela novém celokovovém provedení unibody. Každý prvek HTC 10 byl navržen, vyladěn a zdokonalen. Od výrazné nové zkosené kontury přes promyšlenou dvojitě texturovanou povrchovou úpravu po kvalitní konstrukci. Až po dokonalé tlačítko napájení.
2
3

Fotoaparát příští generace

HTC 10 nabízí patrně ten nejkvalitnější fotoaparát, který je dnes u smartphonů k dispozici. Je vybavený inovacemi, mezi něž patří první stabilizace OIS vpředu i vzadu na světě, 12 milionů UltraPixelů, rychlejší laserové automatické zaostření a další. Hodnocení DxOMark 88,* jedno z nejvyšších hodnocení kvality, které bylo dosud fotoaparátu na smartphonu uděleno, dokazuje, že jsme se vydali správným směrem.  

Vynikající Hi-Res zvuk

Se zcela novými reproduktory BoomSound Hi-Fi edice, funkcí osobního zvukového profilu a sluchátky pro Hi-Res zvuk, nastavuje HTC 10 nový zlatý standard kvality zvuku. To vše je v dokonalém souladu s certifikovaným 24bitovým Hi-Res zvukem HTC 10. Hudba na smartphonu nikdy nezněla lépe.
4
5

Navržen s ohledem na skutečnou výdrž

Každá součást HTC 10 byla optimalizována s ohledem na efektivnější funkci. K dispozici tak máte až 2 dny nepřetržitého používání. Nabíjení je teď rychlejší než kdy dříve – za 30 minut získáte až 50 % kapacity, což je dost pro celý den používání. A telefon se při nabíjení nezahřívá..

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Nové
Barva
Zlatá
Komentáře (0)