Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM

  • vyprodáno
 
 
 
Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold
  • Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold
  • Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold
  • Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold
  • Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold
  • Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold

Mobilní telefon Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM Gold (Zlatá)

Použité

4 699 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

 

PĚKNÝ STAV S OCHRANNOU FÓLIÍ NA DOTYKU - VIZ. POSLEDNÍ FOTKY. PŘI NEZOBRAZENÍ REÁLNÝCH FOTEK, NEBO ŠPATNÉ KVALITĚ RÁDI ZAŠLEME.

ZÁRUKA 1/2 ROKU A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

BEZ ŽÁDNÉHO OMEZENÍ (GOOGLE ÚČET, HESLA, OTISKU, ATD.)

  • Obsah balení:
  • -Huawei Mate 10 Pro
  • -Datový kabel
  • -Síťová nabíječka

Mobilní telefon, Displej 6" Amoled 1080x2160, osmijádrový procesor, RAM 6 GB, Vnitřní paměť 128 GB, Fotoaparát 20 Mpx, LTE, NFC, Bluetooth 4.2, GPS, Zvýšená odolnost, Google Android 8.0 Oreo...

Užijte si bohatší, hlubší zobrazení s průlomovým designem

Harmonický pruhovaný design zvýrazňuje duální fotoaparáty a vytváří rafinovanou symetrii v rámci špičkové úrovně designu telefonu. Špičková technologie zakřivení skla poskytuje elegantní ergonomický přístroj, který pohodlně odpočívá ve vaší dlani a působí přesně tak stylově, jak vypadá. S odolností proti prachu a vodě na stupni IP67 si Huawei Mate 10 Pro dokáže poradit se vším, co na vás život hodí. 

Pokročilé materiály

Huawei Mate 10 Pro nyní disponuje silným robustním skleněným obalem vpředu i vzadu pro unikátně elegantní design. K vytvoření dokonalého stylu je použita inovativní technika zahřátí tvrzeného zadního skla před tvarováním na 700°C. 

iphonex

Nová éra výkonu

Huawei Mate 10 Pro se s Kirin 970 stává rychlým, inteligentním a adaptivním, schopným okamžitě porozumět a reagovat na situace reálného světa. Díky špičkové 10nm technologii, 8 jádrovému CPU a 12 jádrovému GPU poskytuje Huawei Mate 10 Pro luxusní výkon bleskovou rychlostí, přičemž spotřebovává mnohem méně energie. Ochrana osobních údajů a efektivita jsou výrazně vyšší, protože NPU telefonu Huawei Mate 10 Pro funguje nezávisle na standardním zpracování založeném na cloudu. NPU je pokrokem v technologii: až 50krát větší účinnost a 25krát lepší výkon, zatímco podporuje komplexní výpočty související s umělou inteligencí. 

Udržujte svůj telefon v dokonalé kondici

Huawei Kirin 970 je navržen tak, aby pochopil chování vašeho smartphonu. Na základě vaší interakce s přístrojem bude nový HUAWEI Mate 10 Pro předpovídat nejúčinnější režim a optimalizovat výkon, aby byl váš telefon v prvotřídním stavu. 

iphonex

Baterie navržená pro výdrž

Nejvýkonnější 4000mAh baterie a inteligentní systém správy baterií, který se učí z vašeho chování a inteligentně alokuje zdroje a kombinuje, aby se zabránilo ztrátě energie a maximalizovala se životnost baterie. 

Průkopnická technologie nabíjení

S technologií Huawei SuperCharge lze Huawei Mate 10 Pro používat po celý den pouze s 20 minutami nabíjení. Systém Safe Fast-Charge s 15ti vrstvou bezpečnostní sítí, která poskytuje bezpečné a rychlé nabíjení, je také certifikován společností TÜV Rheinland.

iphonex

Nový dvojitý fotoaparát Leica

S novou Leicou Dual Lens s aperturou f/1,6 můžete na snímku snadno zachytit překrásné detaily, pořídit průzračně čisté snímky za sníženého osvětlení i nerozmazané snímky pohybujících se objektů. Monochromatický snímač 20MP a snímač RGB 12MP s optickou stabilizací obrazu zachycují více světla a dosahují tak expertní úrovně. 

Rozpoznávání scén a objektů v reálném čase.

Díky inteligentním fotografickým algoritmům identifikuje HUAWEI Mate 10 Pro v reálném čase různé typy scén a objektů a automaticky upravuje barvu, kontrast, jas, expozici a další, čímž vytváří živé, ostré a dokonale ohraničené fotografie. 

Vynikající bokeh efekt, dokonalé portréty

Huawei Mate 10 Pro může za podpory umělé inteligence, která se "učí" z naší datové paměti portrétních obrázků, plynule vyvolat profesionální efekt rozostření tím, že posune ohnisko na předmět fotografie pro dokonalé portréty a selfie. 

iphonex

Rychlejší, stabilní připojení

Huawei Mate 10 Pro nabízí optimalizovanou rychlost stahování. Vyvinuli jsme inteligentní vyhledávací a předávací funkci, která zajišťuje kvalitní stabilní telefonní signál a méně spadlých hovorů, a to i při cestování ve vysokorychlostním vlaku. 

Buďte slyšeni s dokonalou čistotou

Tato integrovaná funkce znamená, že dokonce i ten nejtišší šepot do Huawei Mate 10 Pro bude jasně slyšet na druhém konci. Technologie umělé inteligence telefonu HUAWEI Mate 10 Pro vylepšuje a zesiluje tiché hovory, zatímco hlučné hovory jsou přeměněny na vysoce kvalitní konverzaci s pokročilým vyrušením šumu okolního prostředí pomocí umělé inteligence. 

Optimalizovaný Android O. Úplně nový EMUI 8.0

Uživatelské rozhraní Huawei Mate 10 Pro je navrženo tak, aby bylo rychlé, citlivé a intuitivní a je našlapané inovativními a snadno použitelnými funkcemi. Díky integrované NPU nabízí Huawei Mate 10 Pro bránu do nové éry inteligentních aplikací vytvořením vývojářského ekosystému orientovaného na umělou inteligenci.

Základní údaje Huawei Mate 10 Pro, Dual SIM
 
Velikost - V (mm) 154.2
Velikost - Š (mm) 74.5
Velikost - H (mm) 7.9
Hmotnost (g) 178.0
Zvýšená odolnost IP67
Počet SIM 2
Operační systém Android
Verze operačního systému Google Android 8.0 Oreo
Hardware
Procesor - počet jader osmijádrový
Procesor - frekvence (GHz) 2.4
Operační paměť (RAM) 6.00
Velikost úložiště (GB) 128.0
Rozšíření úložiště Ne
Displej
Displej - velikost (palec) 6.0
Displej - rozlišení (pixel) 1080x2160
Displej - technologie Amoled
Konektivita
Podpora sítí celular LTE
Pásmo LTE Pásmo 1, 2 100 MHz; Pásmo 20, 800 MHz; Pásmo 3, 1 800 MHz; Pásmo 8, 900 MHz
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth 4.2
GPS ano
NFC ano
USB 3.1
Fotoaparát
Primární fotoaparát - rozlišení (Mpx) 20.0
Primární fotoaparát - blesk ano
Primární fotoaparát - automatické ostření ano
Primární fotoaparát - video 4K
Fotoaparát - speciální vlastnosti Dual 20 MP + 12 MP, OIS, Leica optics
Sekundární fotoaparát - rozlišení (Mpx) 8.0
Baterie
Baterie - kapacita (mAh) 4000

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Použité
Barva
Zlatá
Komentáře (0)