Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR

  • vyprodáno
 
 
 
Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR
  • Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR
  • Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR
  • Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR

APPLE WATCH SE GPS + CELLULAR 44MM MIDNIGHT ALUMINIUM CASE WITH MIDNIGHT SPORT BAND, ČERNÉ

Nové / 24 měsíců / česká

8 150 Kč

nejsme plátci DPH

Počet
Produkt již není k dispozici.

ČESKÁ DISTRIBUCE A ZÁRUKA, NEVYBALENÉ ZBOŽÍ.

Specifikace Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR

Parametry Apple Watch SE (2022) 44mm, GPS + CELLULAR

Popis produktu

Hodinky Apple Watch vám nabídnou atraktivní kombinaci sofistikovaných funkcí a stylového designu. Můžete vybírat nejen z různých velikostí, ale i různých barev ciferníku, které můžete doplnit mnoha typy řemínků. Samozřejmě nechybí možnost volby oblíbeného vzhledu pozadí ciferníku, které perfektně doladí celkový vzhled. Hodinkám vévodí kvalitní Retina displej, výkonný procesor S8 SiP a nespočet praktických funkcí a aplikací, jako je například detekce autonehody, Apple Pay, sledování okolního hluku, funkce Najít zařízení, oznámení o pomalém nebo rychlém srdečním tepu, aplikace Mindfulness, Spánek nebo oblíbená aplikace Cvičení, která vás bude motivovat k neustálému zlepšování vaší kondice.

Stylový design

Můžete vybírat z několika variant podle velikosti barvy ciferníku. Samozřejmostí je pestrá paleta řemínků, ze které si vyberete přesně podle vašich představ. Výměna řemínku je jednoduchá a rychlá.
Stylový design
Verze GPS, nebo GPS + Cellular

Verze GPS, nebo GPS + Cellular

verzí GPS můžete psát SMS  či vyřizovat hovory z hodinek po připojení prostřednictvím Wi-Fi nebo Bluetooth k telefonu, zatímco verze GPS + Cellular má mobilní připojení už integrované, takže můžete volat či posílat SMS bez nutnosti propojení s mobilním telefonem.

Detekce dopravních nehod

V Applu myslí i na funkce, které snad nikdy nebudete potřebovat. Hodinky Apple Watch SE tak díky integrovanému mikrofonu, vylepšenému gyroskopu a akcelerometru dokáží rozpoznat, zda došlo k autonehodě, zavolat záchranné složky, zaslat jim vaši polohu a upozornit vaše nouzové kontakty. 
Detekce dopravních nehod
Spousta chytrých aplikací

Spousta chytrých aplikací

Na vaše bezpečí a zdravý životní styl myslí i další praktické aplikace: Srdeční tep pro kontrolu zdraví, Mindfulness pro dokonalý relax nebo aplikace Spánek, která monitoruje kvalitu spánku v různých fázích a pomůže vám s vytvořením pravidelného režimu.

Dopřejte si poctivý trénink

Nechte se motivovat aplikací Cvičení, která vám umožní vytváření vlastních tréninkových aktivit a také využívání pokročilých ukazatelů, jako je tepová frekvence, doba kontaktu se zemí nebo délka kroku.
Dopřejte si poctivý trénink
Poslouchejte oblíbenou hudbu

Poslouchejte oblíbenou hudbu

Jakmile spárujete svoje Apple Watch se sluchátky, otevře se vám svět s milióny skladeb z Apple Music, nespočtem podcastů či zajímavých audioknih. Nechte se inspirovat, relaxujte a bavte se.

Kvalita na prvním místě

Rychlý procesor S8 SiP si vás získá svým rychlým a bezproblémovým chodem, stejně jako voděodolnost do 50 metrů, díky níž můžete s hodinkami podnikat nespočet dobrodružství i v drsnějších podmínkách.
Kvalita na prvním místě

Parametry

Stav
Nové
záruka
24 měsíců
distribuce
česká
Nově přidán
Komentáře (0)