OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim

  • vyprodáno
 
 
 
OnePlus 6T 128GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 128GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 128GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim

Mobiní telefon OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim, Mirror Black

Kapacita interní paměti
256 GB
RAM Paměť
8 GB

Použité

3 999 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

 

ZÁRUKA 1/2 ROKU A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

LCD, DOTYK PERFEKTNÍ BEZ ŠKRÁBANCE, PĚKNÝ STAV - VIZ. POSLEDNÍ FOTKY.

BEZ ŽÁDNÉHO OMEZENÍ (GOOGLE ÚČET, HESLA, OTISKU, ATD.)

číslo: 975.

  •  Obsah balení:
  • -OnePlus 6T 256GB/8GB Dual Sim
  • -Datový kabel

 

Tuhle pecku si zkrátka zamilujete, OnePlus 6T je nadupaný od horní hrany až po bradu novými moderními technologiemi. Těšit se můžete na náramný Optic AMOLED displej s 6.41" a jen kapkovitým výřezem pro selfie kameru, špičkový duální fotoaparát na zádech s 16 + 20 Mpx snímači, také na nejvýkonnější Qualcomm Snapdragon 845 s 8 GB RAM a 128 GB prostorné úložiště pro vaše data. Potěší také obrovská baterie s 3700 mAh. Biometrická ochrana? Ano, čtečka otisků prstů, ale kde? No přeci integrována v displeji. OnePlus 6T je zkrátka moderní smartphone s vynikající výbavou a mnohem lepší cenou, než kterou nabídne konkurence.

 

 

 

Prémiové zpracování udělá parádu ať jste kdekoliv

OnePlus dává novým modelem zapomenout na nudné kovové zpracování, které nijak neoslní. Novinka byla přestavěna kompletně a oproti loňskému modelu nabídne zpracování ze sandwiche skla a kovu

Dílenské zpracování smartphonu OnePlus 6T odpovídá mnohem dražší konkurenci, ovšem za zlomek jejich ceny

Přední straně OnePlus dominuje dokonalý AMOLED displej s obrovskou úhlopříčkou 6.41" při poměru stran 19:9, jeho rámeček na spodní straně už je tak tenký, že výřez pro reproduktor + kameru a rámeček samotný zabírají pouhých 14% čelní strany, zbylých 86% čelní straně je připraveno pouze pro vaší interakci s telefonem. OnePlus 6T má jemné Full HD+ rozlišení (1080 x 2340 px), nádherné a syté barvyšpičkové pozorovací úhly a vynikající čitelnost na slunci. Na displej je zkrátka radost pohledět.

Další pecka, kterou OnePlus 6T disponuje je integrované biometrické zabezpeční, to je totiž nově integrováno do displeje a jedná se o precizní optickou čtečku otisků prstů, ta je bleskurychlá a bude příjemným pomocníkem při odemykání a zabezpečení telefonu.

Odemykání rychlé jako blesk, nově však integrované do displeje, OnePlus 6T nabídne čtečku otisků prstů v displeji

Boční profil telefonu je vyrobený z kovu a nabídne oproti konkurenci jednu zvláštnost, na kterou u telefonů s Androidem nejsme zvyklí. Překvapením je totiž 3-stupňový mechanický přepínač pro ovládání režimu hlasitosti (ticho, vibrace, vyzvánění). 

 

Brutální výkon s osmijádrovým Snapdragonem 845

Takhle nabušený hardware jste ještě neviděli, uvnitř tepe osm výkonných Cortex procesorů, které nemají před ničím a nikým žádný respekt. OnePlus 6 boří už nyní všechny tabulky benchmarků a přináší nejvýkonnější procesor na světě Qualcomm Snapdragon 845. Asistenci mu dělá neuvěřitelných 8 GB operační paměti RAM a 256 GB úložiště typu UFS 2.1, tedy to nejrychlejší úložiště na trhu. 

Nejvyšší výkon s nejmodernějším čipem Qualcomm Snapdragon 845, OnePlus 6T se zkrátka ničeho nezalekne.

OnePlus 6T je vybaven také nejmodernější verzí operačního systému Android, konkrétně jde o Android 9.0 a nadstavbou Oxygen, která je skoro tak čistá, jako samotný Android od Googlu. 

 

Špičková kamera ve dne i v noci

Duální kamera s rozlišením 16 + 20 Mpx dokáže rozhodně udělat parádní fotky, takové ty, na které budete ještě rádi vzpomínat. OnePlus 6 fotí prostě uchvátně, kamera má vysoký dynamický rozsah, vynikající HDR režim a ještě zachovává detaily v takové kvalitě, na kterou nejste u telefonů vůbec zvyklí. OnePlus obohatil i možnosti natáčení videa a novinka zvládá 4K video při 60 snímcích za sekundu a k tomu všemu i slow-motion videa ve Full HD rozlišení při 240 snímcích za sekundu, nebo v HD rozlišení při 480 snímcích za sekundu. Tohle prostě vše hraje dobře dohromady a OnePlus 6 se katapultuje mezi nejlépe fotící a točící telefonu na trhu.

Vynikající a špičková duální kamera

Přední snímač má k dispozici obrovské rozlišení 16 Mpx a kvalita výsledných selfie nebo Full HD videohovorů je prostě úchvatná.

 

Nejmodernější konektivita s neuvěřitelnou rychlostí LTE

Nejrychlejší LTE ve specifikace LTE 16 pro stahování až gigabitovou rychlostí! Ať jste kdekoliv, internet bude vždy maximálně rychlý. Navíc se můžete spolehnout i na skvělou podporu našich pásem a nemusíte se bát nedostupnosti internetu ať už jste i na 3G nebo 2G sítí. Pro připojení k internetu, sdílení souborů či rychlý přenos dat slouží také WiFi a/b/g/n/ac Dual Band s podporou technologií WiFi Direct, DLNA a hot-spot

Připojit nejmodernější chytré náramky, hodinky a další elektroniku můžete prostřednictvím Bluetooth ve specifikace 5.0 se zvýšeným dosahem a ještě nižší energetickou náročností, než jakákoliv předchozí verze protokolu. 

Rychlo nabíjení v základu? Ano, přivítejte nejrychlejší nabíjení na trhu Dash Charge

Pro rychlé párování či platby slouží OnePlus 6T vestavěný NFC modul. Navigování? Hračka, vestavěný supercitlivá GPS vás nenechá ve štychu, zvládá režim asistence A-GPS, ale umí fungovat i kompletně bez asistence. Pro nabíjení a přenos dat slouží nejmodernější USB-C konektor a nechybí ani 3.5 mm jack konektor pro audio.

 

 

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Použité
Barva
Černá
Kapacita interní paměti
256 GB
Počet SIM
2x SIM
Procesor
8x Jádro
RAM Paměť
8 GB
Zvýšená odolnost
Ne
Komentáře (0)