Samsung Galaxy Watch Active SM-R500

  • vyprodáno
 
 
 
Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
  • Samsung Galaxy Watch Active SM-R500

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active SM-R500, Rose Gold

Nepostradatelný společník Nadšencům aktivního životního stylu, zdravého pohybu, vyvážené stravy a kvalitního spánku představuje společnost Samsung chytré hodinky Galaxy Watch Active. Oblíbí si je ale...

Použité

1 499 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

 

SAMOTNÉ HODINKY BEZ NABÍJEČKY - LZE NABÍJET NA JAKÉKOLI NABÍJECÍ PODLOŽCE.

ZÁRUKA 1/2 ROKU. 

 číslo: 1476.

Nepostradatelný společník
Nadšencům aktivního životního stylu, zdravého pohybu, vyvážené stravy a kvalitního spánku představuje společnost Samsung chytré hodinky Galaxy Watch Active. Oblíbí si je ale i ti, kteří chtějí své (zlo)zvyky změnit. Navíc jsou skvěle variabilním designovým doplňkem. Díky pestré paletě barevných provedení řemínků a možnosti měnit vzhled ciferníku se budou skvěle hodit na každou příležitost.
Samsung Galaxy Watch Active

Na pracovní schůzku i letní dovolenou
Ať už si naplánujete jakoukoli akci či sportovní aktivitu, hodinky Galaxy Watch Active ze svého zápěstí sundávat nemusíte. Díky snadné a rychlé proměně digitálního ciferníku budou připravené na jakoukoli událost. Zvolte si originální design displeje podle nálady, outfitu a příležitosti.
Samsung Galaxy Watch Active

Vychytané funkce
Udržujte své tělo ve formě díky funkci Denní aktivita. Postará se o váš správný pohyb, pravidelný pitný režim či nutričně vyváženou stravu. Chůze, běh, veslování či například dynamické cvičení jsou automaticky měřeny od prvního pohybu. To mají na svědomí speciální pohybové senzory, které vás bedlivě sledují a vše přesně vyhodnocují. Hodinky jsou také hrdým nositelem vojenského standardu odolnosti MIL-STD-810G a certifikace voděodolnosti 5 ATM.
Samsung Galaxy Watch Active

Nádech… výdech
Věnujte několik minut ze svého náročného pracovního dne hlubokému dýchání a zklidněte svou mysl. Galaxy Watch Active disponují vestavěným snímačem srdečního tepu, odhalí míru vaší nepohody a následně vám nabídnou jednoduchá a efektivní dechová cvičení na uklidnění vašeho těla a snížení hladiny stresu.
Samsung Galaxy Watch Active

Nabídněte svému zdraví to nejlepší
Zjistěte, jak na tom vaše tělo je. Aplikace Samsung Health sleduje a analyzuje vaše stravovací a pohybové návyky i odpočinek a poradí vám, jak váš zdravý životní styl ještě zdokonalit. Aplikace zobrazí na displeji hodinek informace, jako jsou srdeční tep či příjem a výdej kalorií, a díky rozmanité nabídce fitness funkcí se můžete těšit ze špičkových sportovních výkonů.
Samsung Galaxy Watch Active

Konec uzívaným ránům
Galaxy Watch Active o vás pečují i během noci. Díky speciálním senzorům monitorují čtyři fáze vašeho spánku a poskytují přehledný výstup o jeho kvalitě. Ráno se tak i díky jejich pomoci budete probouzet odpočatí a plní energie.
Samsung Galaxy Watch Active

Aktivní zítřky
Užijte si celý sportovní víkend v přírodě bez dostupnosti elektrické energie. Můžete se spolehnout, že Galaxy Watch Active vydrží vaše vysoké sportovní tempo i více než 45 hodin na jedno nabití. Doplnit energii jim můžete bezdrátově prostřednictvím smartphonu nové generace Samsung Galaxy S10 i běžnou bezdrátovou nabíječkou.
Samsung Galaxy Watch Active

Jednoduché ovládání pro každého
Galaxy Watch Active vynikají na první pohled minimalisticky moderním designem. A přesně takové jsou i uvnitř. Nabízí skutečně jednoduché uživatelské rozhraní Samsung UI, které s přehledem zvládne i malé dítě nebo technologiemi nepolíbený uživatel. A teď už stačí jen stáhnout užitečné aplikace a pustit se do plnění vašich stanovených cílů.
Samsung Galaxy Watch Active

 
 
 
Základní údaje Samsung Galaxy Watch Active SM-R500
Určeno pro Unisex
Měření tepu ano
Materiál Hliník, silikon
Velikost - V (mm) 39.5
Velikost - Š (mm) 39.5
Velikost - H (mm) 10.5
Hmotnost (g) 35.0
Zvýšená odolnost IP68
Hardware
Senzory (čidla) GPS , Kompas , Akcelerometr , Výškoměr , Barometr , Galileo , GLONASS , Gyroskop , Intenzita světla
Sportovní funkce Měření tepu, Monitoring spánku, Krokoměr, Výpočet kalorií, Intervalový trénink, Měření rychlosti, Měření vzdálenosti, Měření tempa, Záznam trasy, Měření vystoupaných pater
Procesor - počet jader dvoujádrový
Procesor - frekvence (GHz) 1.1
Operační paměť (RAM) 0.77
Speciální vlastnost Akcelerometr, Barometr, Sensor srdečního tepu, Sensor světla
Velikost úložiště (GB) 4.0
Displej
Displej - velikost (palec) 1.1
Displej - technologie Super AMOLED
Konektivita
Kompatibilita Android, iOS
Wi-Fi 802.11n
Bluetooth 4.2
GPS ano
NFC ano
Baterie
Baterie - kapacita (mAh) 230
Baterie - výdrž (hodiny) 48

Parametry

Stav
Použité
Barva
Růžová
Zvýšená odolnost
Ano
Komentáře (0)