Motorola One Action 4GB/128GB

 
 
 
Motorola One Action 4GB/128GB
  • Motorola One Action 4GB/128GB
  • Motorola One Action 4GB/128GB
  • Motorola One Action 4GB/128GB
  • Motorola One Action 4GB/128GB
  • Motorola One Action 4GB/128GB

Mobilní telefon Motorola One Action 4GB/128GB

6,3" IPS displej 21:9 Cinema Action s rozlišením 2520×1080 px, Android 9.0, 8jádrový procesor Samsung Exynos 9609, 4 GB/128 GB, Dual SIM. Trojitý širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 12 + 5 + 4 Mpx, 12Mpx selfie kamera. Baterie s kapacitou 3500 mAh, 15W rychlé nabíjení, čtečka otisků prstů, NFC, program Android One...

Použité / 6 měsíců / evropská

2 699 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici. ( 1 ks)

Parametry Motorola One Action 4GB/128GB Dual SIM

Popis produktu

Na první pohled obyčejný telefon v sobě skrývá neobyčejné schopnosti. Trojitý fotoaparát z vás udělá profesionální fotografy a nespočet různých funkcí a efektů změní všechny fotografie i videa na malá umělecká díla. Nemusíte si hlídat, zda držíte mobil na šířku, protože video se bude správně nahrávat, ať už bude telefon natočený jakkoli. Vysoká světelnost objektivu zvládne zachytit dostatek světla i za šera a asistent Al bude neustále hlídat správné nastavení. Velký displej udělá z každé podívané nezapomenutelný zážitek a s baterií s rychlým nabíjením budete potřebovat zásuvku opravdu minimálně.

Čtyřikrát větší záběr

S ultraširokoúhlým objektivem se vám na snímek nebo do videa vejde opravdu vše. Kamera dokáže zabrat 117°, takže do obrazu dostane až čtyřikrát větší prostor oproti běžným čočkám. Navíc můžete držet telefon tak, jak je vám nejpohodlnější a přitom stále filmovat na šířku. Fotoaparátu nevadí ani horší světlo a vše zachytí jasně a ostře. Stabilizace obrazu se zase postará o plynulé pohyby bez otřesů.
Čtyřikrát větší záběr
Jako profesionál

Jako profesionál

Zadní fotoaparát disponuje 12 Mpx, clonou f/1.8 a třemi objektivy - akčním, ultraširokoúhlým a hlavním. Tak snadno dosáhnete skvělých výsledků, ať už fotíte cokoli, a nemusíte si ani hlídat dostatek světla. Připraveno je také velké množství různých fotografických módů, funkcí a efektů, se kterými se z vás stane takřka profesionál.

Spoustu efektů pro lepší výsledek

Vyzkoušet můžete efekt Bokeh nebo rozostření, se kterým se do popředí dostane to nejdůležitější. Také můžete zvýraznit jednotlivé barvy a dosáhnout uměleckého dojmu. S režimem Kinematograf zase změníte obyčejná videa na neobyčejná díla - můžete nechat hlavní objekt v pohybu, zatímco vše ostatní zamrzne. S veškerým nastavením vám bude pomáhat asistent Al, který se postará o inteligentní kompozici, automatické snímání úsměvu nebo správné osvětlení a optimalizaci záběru.
Spoustu efektů pro lepší výsledek
Velký displej pro velké zážitky

Velký displej pro velké zážitky

6,3" displej zabírá maximum přední strany telefonu, což umožňuje příjemnější sledování videí bez jakýchkoli rušivých elementů. S poměrem 21:9 se toho na obrazovku vejde o něco více, takže při hraní her budete oproti spoluhráčům ve výhodě a multitasking bude nyní ještě jednodušší. Manipulace bude navzdory velikosti stále pohodlná a ovládání snadno zvládnete jednou rukou.

Plno místa na vše

V telefonu One Action je připravené 128GB úložiště, které je více než dostačující pro všechny vaše aplikace, fotky i videa. Navíc ho lze rozšířit paměťovou kartou až o dalších 512 GB. Přes službu Google Fotky si budete moci snadno zálohovat veškeré fotografie, čímž získáte prakticky neomezený prostor pro svoje vzpomínky.
Plno místa na vše
Stále v centru dění

Stále v centru dění

Osmijádrový procesor spojený s umělou inteligencí si ohlídá stálou rychlost, bezchybný výkon a úsporu energie. Připraven pomoci je i Google Asistent, který vám bude k službám kdykoli vyslovíte "Ok, Google". K nejnovější verzi operačního systému Android získáte tři roky pravidelných aktualizací, takže budete mít jistotu, že všechny inovace a bezpečnostní záplaty budete mít ihned po ruce.

Ovládejte pohybem ruky

Chytrý telefon můžete pohodlně ovládat jednoduchými a intuitivními gesty. To se vám bude hodit, když budete například vařit a nebudete se chtít dotýkat obrazovky. Každodenní život vám zpříjemní také inovovaný systém zvuku od firmy Dolby Audio. Při sledování videí, poslouchání písniček nebo při telefonickém hovoru si můžete vychutnat ničím nerušený čistý a realistický zvuk.
Ovládejte pohybem ruky
Dlouhá výdrž a rychlé nabití

Dlouhá výdrž a rychlé nabití

Vysokokapacitní 3 500mAh baterie společně s rychlým nabíjením zvládne i ten nejnáročnější program. Dokáže vám přehrávat hudbu po 47 hodin a videa celých 11 hodin bez přerušení. V pohotovostním režimu vydrží necelý týden a, až se vám přece jen energie vyčerpá, stačí pár minut na nabíječce a můžete se zase vrhnout do víru zábavy.

Parametry

Stav
Použité
záruka
6 měsíců
distribuce
evropská
Již použité
Komentáře (0)