Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE

  • vyprodáno
 
 
 
Apple iPhone X, 64GB Space Gray CZ
  • Apple iPhone X, 64GB Space Gray CZ
  • Apple iPhone X, 64GB Space Gray CZ
  • Apple iPhone X, 64GB Space Gray CZ
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE
  • Apple iPhone X 256GB Silver, NOVÁ BATERIE

Mobilní telefon Apple iPhone X 256GB, Silver

Mobilní telefon, Displej 5,8" Super AMOLED, šestijádrový procesor, RAM 3 GB, Vnitřní paměť 256GB, Fotoaparát 12 Mpx, LTE, NFC, Bluetooth 5.0, GPS, Zvýšená odolnos...

Kapacita interní paměti
256 GB
RAM Paměť
3 GB

Použité / 12 měsíců / evropská

4 995 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

KAPACITA BATERIE 100%.

ZÁRUKA 1 ROK (NA SKRYTÉ VADY) A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

NEPATRNÉ VLÁSEČNICOVÉ ŠKRÁBANCE NA DOTYKU, VIDĚT JEN U VYPNUTÉHO TELEFONU Z ÚHLU, PŘI ZAPNUTÉM  NEJSOU VIDĚT, STAV VIZ. FOTKY.

BALENÍ BEZ KRABICE, JEN MOBIL A DATOVÝ KABEL.

číslo: 1778.

 

iPhone ve své nejčistší podobě.

Abychom vytvořili souvislý povrch, na kterém tě nebude nic rušit, nahradili jsme tlačítko plochy novými a přitom povědomými způsoby ovládání. 

Tolik technologie. Na tak malé ploše.

Systém TrueDepth kamery ti umožňuje dělat parádní selfíčka a používat Face ID. Tenhle miniaturizovaný modul je schovaný v tenkém proužku u horního okraje displeje. A obsahuje technologie, které patří k nejvyspělejším, co jsme kdy vyvinuli. 

iphonex

Super Retina. V technologii je krása.

OLED panel Super Retina HD displeje není jen tak nějaký OLED. Vyrábí se podle našich přísných norem a je to HDR displej s kontrastním poměrem 1 000 000:1, vysokým rozlišením a jasem, širokým barevným rozsahem a nejvěrnějším podáním barev. 

Ostrý až po okraj.

Díky inovativní technologii skládání a stohování obvodů kopíruje OLED panel křivky zařízení až do nejzazších rohů. Jednotlivé pixely potom dolaďuje subpixelovým anti-aliasingem, aby byly okraje hladké a bez zkreslení. 

True Tone. Příjemnější pro oči.

Technologie True Tone používá vyspělý šestikanálový snímač okolního osvětlení, který v závislosti na barevné teplotě světla kolem tebe jemně upravuje vyvážení bílé na displeji. Proto obrázky vypadají jako vytištěné na papíře a nebudeš z nich mít tak unavené oči. 

HDR. Premiéra na iPhonu.

iPhone X má opravdový HDR (High Dynamic Range) displej, takže si na něm můžeš pouštět filmy a seriály ve formátech Dolby Vision i HDR10. Tvoje HDR fotky budou vypadat ještě daleko líp. A budeš se moct dívat na HDR tituly z iTunes, Netflixu a dalších služeb. 

Vůbec nejodolnější sklo na smartphonu.

Celá přední i celá zadní strana je ze skla. Nejodolnějšího, jaké jsme kdy vyrobili, se zpevňovací vrstvou, která je o 50 procent hlubší. Sedmivrstvým procesem nanášení inkoustu dosahujeme přesných odstínů a neprůsvitnosti, barvu ještě vylepšuje odrazivá optická vrstva. A oleofobní povrchová úprava umožňuje snadno stírat šmouhy a otisky prstů. 

Bez drátu už ho i nabiješ.

Vždycky jsme chtěli, aby byl iPhone skutečně bezdrátový – bez sluchátkových a nabíjecích kabelů. S iPhonem X se nám to podařilo. Skleněná zadní strana a integrovaný systém bezdrátového nabíjení z něj dělá první iPhone pro budoucnost bez drátů. 

Vyrobený z chirurgické oceli.

Proužek, který iPhone X obepíná a zpevňuje, je vyrobený ze speciální nerezové oceli. Tu jsme vyvinuli tak, aby byla odolná, čistší a dala se krásně vyleštit. Pro vesmírně šedou barvu používáme proces tzv. fyzického nanášení výparů, abychom dosáhli přesné shody barvy nerezového proužku a skla. 

Odolný proti polití, vodě i prachu.

iPhone X je mikroskopicky přesně konstruovaný tak, aby byl odolný proti vodě, polití a prachu.

iphonex

Face ID

Co by mohlo být ještě přirozenější než dotyk? Pohled. Z toho jsme vyšli při vývoji Face ID, výkonného a bezpečného ověřovacího systému, který je ještě šikovnější než Touch ID. Telefon jím můžeš odemykat rychle, snadno a intuitivně. 

Bezpečné heslo? Tvoje tvář.

iPhone X se pomocí Face ID odemkne, jen když se na něj díváš. Technologie je navržená tak, aby se nedala ošálit fotkou ani maskou. Zašifrovanou mapu tvého obličeje chrání modul Secure Enclave. A ověřování probíhá přímo na zařízení, ne někde v cloudu.

iphonex

Odemkne se, jenom když chceš.

Face ID je tak chytré, že pozná, jestli chceš iPhone X skutečně odemknout. Oznámení a zprávy ti ukáže, jen když se na něj podíváš s otevřenýma očima. Postará se o to, aby se ti při čtení nezhasínala obrazovka. A pohledem můžeš i ztlumit budík a vyzvánění. 

Dvojitý 12MP fotoaparát.

Může foťák zachytit víc, než by člověk čekal? Abychom to zjistili, spojili jsme rychlejší, opticky stabilizované fotoaparáty s vyspělým strojovým učením čipu A11 Bionic. Výsledkem je fotografický systém, který víc vidí a víc odhadne. Na výsledcích je to znát. 

Portrétní nasvícení. Efekt studiových světel v reálném čase.

Portrétní nasvícení vychází ze základních principů fotografického svícení. Spojením fotoaparátu, který vnímá hloubku, a softwaru, který provádí mapování tváře, vytváří realistický efekt studiových světel. 

Nový vyspělejší ISP. Automaticky parádní fotky.

Inteligentní obrazový signálový procesor vyvinutý společností Apple rozpoznává objekty, lidi, pohyb a světelné podmínky ve scéně. A začne fotku optimalizovat, ještě než stiskneš spoušť. Podporuje vyspělé zpracovávání pixelů, široký barevný rozsah, rychlejší automatické zaostřování a lepší HDR pro fotky. 

Dvojitá optická stabilizace. Oslnivé snímky i při slabém světle.

Focení a natáčení videí při slabém světle je jedna z nejtěžších fotografických disciplín. Optická stabilizace obrazu v obou fotoaparátech ale její pravidla výrazně zjednodušuje. Odteď to západem slunce teprve začíná. 

Efekty pro Live Photos a nové filtry.

Udělej z Live Photo zábavnou videosmyčku. Nech záběr, ať se přehrává tam a zpátky. Vyber efekt dlouhé expozice a ze snímku ohňostroje ti vznikne vějíř barevných čar na obloze. Nebo použij nové filtry pro přirozenější odstíny pleti a klasický vzhled portrétů.

iphonex

Videa, která si zaslouží velké plátno.

Ať studuješ filmovou školu, natáčíš profesionálně, nebo nadšeně dokumentuješ pokroky svých dětí, iPhonem X natočíš mimořádné záběry. Enkodér videa od společnosti Apple dosahuje optimální kvality obrazu jeho zpracováním v reálném čase. A díky kompresi HEVC se video uloží ve stejné kvalitě jako dřív, ovšem s poloviční velikostí. 

Stabilnější videa.

Vyspělá stabilizace videa vyrovnává všechny natáčené záběry pomocí nového, většího snímače a výkonného obrazového signálového procesoru. A optická stabilizace obrazu potlačuje pohybové rozmazání a chvění ruky ve videích natáčených při slabém světle. Takže tvoje záběry budou stabilní, i když nemáš klidnou ruku. 

Nevídaný výkon.

Šestijádrový A11 Bionic se 4,3 miliardy tranzistorů má čtyři úsporná jádra, která jsou až o 70 procent rychlejší než v čipu A10 Fusion, a dvě výkonnostní jádra, která jsou rychlejší až o 25 procent. A když potřebuješ opravdu extrémní výkon, CPU spojí síly všech šesti dohromady.

iphonex

Co je neuronový engine.

Neuronový engine je hardwarový modul vyvinutý speciálně pro strojové učení. Tímhle pojmem se označuje druh umělé inteligence, která počítačům umožňuje učit se pozorováním. Je schopný neskutečně rychle zpracovávat výpočty používané neuronovými sítěmi. A přitom je ohromně úsporný. 

Co neuronový engine umí.

Dvoujádrový neuronový engine v čipu A11 Bionic rozpoznává lidi, místa a objekty. Úlohy strojového učení zvládá rychlostí až 600 miliard operací za sekundu a je motorem inovativních nových funkcí jako Face ID nebo Animoji. 

Úspornost sama.

A11 Bionic využívá svůj ohromný výkon chytře – rozděluje úlohy mezi výkonnostní a úsporná jádra. Věci, které děláš nejčastěji, jako je psaní zpráv nebo prohlížení webu, odsýpají. A přitom spotřebovávají méně energie. iPhone X má navíc baterii s vlastním technickým řešením. Takže na jedno nabití vydrží až o dvě hodiny déle než iPhone 7.

Základní údaje Apple iPhone X 64GB
Velikost - V (mm) 143.6
Velikost - Š (mm) 70.9
Velikost - H (mm) 7.7
Hmotnost (g) 174.0
Zvýšená odolnost IP67
Počet SIM 1
Operační systém iOS
Hardware
Procesor - počet jader šestijádrový
Operační paměť (RAM) 3.00
Velikost úložiště (GB) 64.0
Displej
Displej - velikost (palec) 5.8
Displej - rozlišení (pixel) 2436x1125
Displej - technologie Super AMOLED
Displej - zvýšená citlovost ano
Displej - tvrzené sklo ano
Konektivita
Podpora sítí celular LTE
Wi-Fi 802.11ac
Bluetooth 5.0
GPS ano
NFC ano
USB 3.0
Fotoaparát
Primární fotoaparát - rozlišení (Mpx) 12.0
Primární fotoaparát - blesk ano
Primární fotoaparát - automatické ostření ano
Primární fotoaparát - video 4K
Sekundární fotoaparát - rozlišení (Mpx) 7.0
Baterie
Baterie - doba hovoru (minuty) 1260

Parametry

Operační systém
iOS
Stav
Použité
Barva
Stříbrná
Kapacita interní paměti
256 GB
Počet SIM
1x SIM
Procesor
6x Jádro
RAM Paměť
3 GB
Zvýšená odolnost
Ano
záruka
12 měsíců
distribuce
evropská
Komentáře (0)