Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (8/128gb), ZÁNOVNÍ

  • vyprodáno
 
 
 
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (8/128gb), ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (8/128gb), ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (8/128gb), ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (8/128gb), ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (8/128gb), ZÁNOVNÍ

Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, Graphite Gray

displej 6,67” FHD+ AMOLED 120Hz, procesor Snapdragon® 695 2,2 GHz, 6/8 GB RAM, interní paměť 64/128 GB, zadní fotoaparát 108+8+2 MPx, přední fotoaparát 16 MPx, české LTE, 5G, NFC, slot na paměťovou kartu, Hybridní slot DualSIM (2x nanoSIM, nebo 1x nanoSIM + microSD), baterie 5000 mAh, 67W turbo rychlé nabíjení, USB-C, Android 11, MIUI 13

Použité / evropská

5 150 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

ZÁRUKA 1/2 ROKU A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

ZÁNOVNÍ STAV - ZÁNOVNÍ STAV, REÁLNÉ FOTKY ZDE NEJSOU TŘEBA.

BEZ ŽÁDNÉHO OMEZENÍ (GOOGLE ÚČET, HESLA, OTISKU, ATD.)

BALENÍ BEZ KRABICE, JEN MOBIL A DATOVÝ KABEL.

číslo: 71.

Popis produktu

Připravte se na bleskovou rychlost. Smartphone Redmi Note 11 Pro 5G vás připojí k super rychlé 5G síti, ve které je hraní online her nebo stahování velkého objemu dat plynulé a nerušené. Smartphone na první pohled zaujme elegantním designem. Má tenké tělo se zaoblenými rohy a velký 6,67" displej, na kterém se obsah zobrazí ve skvělém Full HD+ rozlišení. Na zadní straně najdete pokročilý trojitý fotoaparát s rozlišením 108 + 8 + 2 Mpx, který vám pomůže zachytit každý okamžik ve výborné kvalitě.  K nabíjení rychlostí 67 W využijte USB-C konektor. Ke svému účtu získáte přístup i bez zadávání hesla či PIN kódu, stačí si nastavit odemykání obrazovky pomocí obličeje nebo otiskem prstu.

Vysoký výkon

Smartphone vás ohromí svým mimořádným výkonem. Ať už pracujete s více aplikacemi současně, hrajete online hry, nebo třeba sledujete videa ve vysoké kvalitě, dočkáte se plynulých přechodů, čistého obrazu a bleskových reakcí. Postará se o ně osmijádrový procesor Snapdragon a bleskové 5G připojení.

5G připojení

Objevte nový způsob, jak si užít oblíbenou zábavu. S rychlostí 5G necháte uplynulé zkušenosti daleko za sebou a vystřelíte vstříc novým zážitkům. Stahujte velké filmy a hry během několika vteřin a sledujte videa online v té nejlepší možné kvalitě, aniž by se jakkoliv zpomaloval výkon telefonu.

108Mpx hlavní kamera

Pomocí zadního fotoaparátu můžete fotografovat nebo natáčet videa a uchovat si vzácné vzpomínky a zážitky ve skvělé kvalitě. Fotoaparát tvoří 108Mpx hlavní objektiv, makro kamera a super široký objektiv.

Makro objektiv

Zaostřete na detail. S makro kamerou s rozlišením 2 Mpx zvládne smartphone zaostřit již ze vzdálenosti několika centimetrů. Otevřou se vám tím dveře do zcela nového světa, jaký jste zatím ještě neprobádali.

Ultraširoký objektiv

Pokud naopak potřebujete zachytit rozsáhlé panorama, nebo chcete vyfotit celou skupinku přátel do jednoho záběru, nastavte si focení 8Mpx ultraširokým objektivem, který scénu zachytí kompletně, aniž byste museli řešit chybějící ořezané okraje.

Vysoká obnovovací frekvence

Displej s obnovovací frekvencí 120 Hz vám zajistí ještě o třídu lepší zábavu. Přechody ve hře nebo videu totiž budou maximálně plynulé a ostré, abyste si akci vychutnali naplno a bez kompromisů.

FHD+ displej

Ať už telefon používáte k jakékoliv činnosti, vždy se můžete spolehnout na zářivé barvy a ostré křivky. Obraz plný detailů vás vtáhne do akce a zajistí vám perfektní strávení volné chvilky.

Dlouhá výdrž baterie

Uvnitř přístroje se schovává baterie s kapacitou 5 000 mAh, díky které můžete smartphone neomezeně používat celý den, aniž byste s sebou museli nosit adaptér.

Podpora bleskově rychlého nabíjení

Kdykoliv baterii potřebujete dodat energii, stačí k telefonu připojit USB-C kabel. Díky podpoře bleskového nabíjení s výkonem 67 W stačí pouze 15 minut na to, aby se baterie dostala na 50 % své kapacity. Na sto procent ji pak nabijete pod 45 minut.

Chladicí technologie

Pokročilá chladicí technologie LiquidCool používá více vrstev grafitu a mědi, aby efektivně odváděla teplo pryč z těla přístroje. I při multitaskingu a náročném hraní si telefon udrží ledový klid, aby zbytečně nezvyšoval výkon a spotřebu baterie.

Luxusní design

Smartphone vás zaujme nejen svou rychlostí a moderními funkcemi, ale také stylovým elegantním designem. Má tenké tělo a zaoblené křivky, takže se perfektně drží a pohodlně ho lze ovládat jednou rukou.

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Použité
distribuce
evropská
Již použité
Komentáře (0)