Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB, ZÁNOVNÍ

  • vyprodáno
 
 
 
Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB, ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB, ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB, ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB, ZÁNOVNÍ
  • Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB, ZÁNOVNÍ

 Mobilní telefon Xiaomi Redmi 10, 4GB/128GB Carbon Gray (šedá)

Redmi 10: O úroveň výš *50Mpx čtyřnásobný fotoaparát s AI *90Hz 6,5“ FHD+ DotDisplay *Vysoce výkonný MediaTek Helio G88 *5000mAh (typ) vysokokapacitní baterie *Duální reproduktory *FM…

Použité / 6 měsíců / evropská

2 799 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

ZÁRUKA 1/2  ROKU A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

ZÁNOVNÍ STAV, REÁLNÉ FOTKY ZDE NEJSOU TŘEBA.

BALENÍ BEZ KRABICE, JEN SAMOTNÝ MOBIL A DATOVÝ KABEL.

BEZ ŽÁDNÉHO OMEZENÍ (GOOGLE ÚČET, HESLA, OTISKU, ATD.)

číslo: 107, 120, 122.

Parametry Xiaomi Redmi 10 4GB/128GB

Popis produktu

Nechte se okouzlit elegantním smartphonem Xiaomi Redmi 10. Skvěle vybavený zadní fotoaparát disponuje čtyřmi objektivy, a to včetně ultraširokoúhlého nebo makro objektivu. Přední selfie kamera umí panoramatické snímky a k videím můžete přidávat filtry, které změní atmosféru podle vaší nálady. Velkokapacitní baterie s rychlým nabíjením se o svou energii dokáže přes reverzní nabíjení podělit i s dalším zařízením. A osmijádrový procesor zajistí stabilní výkon, zatímco adaptivní obnovovací frekvence přizpůsobí svůj chod tomu, co právě děláte.
Xiaomi Redmi 10 4GB/128GB

Velké možnosti malého přístroje

Prémiový vzhled telefonu umocňuje jeho lehké a tenké zpracování, na šířku má totiž tento model pouhých 8,92 mm. Na trh přichází hned ve čtyřech barevných provedeních - světle šedé, tmavě šedé, bílé nebo modré. Telefonu nechybí čtečka otisků prstů, kterou najdete na boku přístroje, duální reproduktory a navíc podporuje funkci NFC. 

Velké možnosti malého přístroje
Připraven na focení zblízka i zdálky

Připraven na focení zblízka i zdálky

Zadní fotoaparát se čtyřmi objektivy je připravený na zachycení jakékoli situace. S 50Mpx objektivem budou mít fotografie skvělé rozlišení, ultraširokoúhlý objektiv dostane na jeden snímek mnohem větší záběr a hloubkový fotoaparát zase využijete při focení portrétů. Nechybí ani makro objektiv, s nímž můžete objevovat svět do těch nejmenších detailů.

Videa s filtry

V nastavení fotoaparátu najdete množství filtrů, které využijete nejen na fotografie, ale ozvláštníte jimi i krátká videa. Přední fotoaparát navíc umí panoramatické selfie snímky, takže se do obrazu vejdou všichni vaši přátelé.

Videa s filtry
Adaptivní obnovovací frekvence

Adaptivní obnovovací frekvence

Displej AdaptiveSync dokáže pracovat s obnovovací frekvencí podle toho, co právě děláte. Při neaktivitě frekvenci sníží na 45 Hz, pokud budete sledovat videa, zvýší ji na 60 Hz a při hraní her nebo surfování po internetu bude obnovovací frekvence dokonce 90 Hz. Tak bude práce na telefonu vždy perfektně plynulá a baterie navíc vydrží ještě o něco déle.

Má energie na rozdávání

S 5 000mAh baterií vydrží telefon jakkoliv náročný den. Osmijádrový procesor MediaTek Helio G88 se postará o skvělý výkon. Překvapivá je ale i kapacita baterie - na jedno nabití můžete telefonovat 30 hodin v kuse, 14 hodin sledovat videa nebo 158 hodin poslouchat hudbu. Po vybití se díky podpoře rychlého 18W nabíjení dostanete zpátky na 100 % během pár okamžiků. Redmi 10 se navíc o svou energii umí i podělit - podporuje reverzní 9wattové nabíjení.

Má energie na rozdávání

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Použité
záruka
6 měsíců
distribuce
evropská
Již použité
Komentáře (0)