Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim

  • vyprodáno
 
 
 
Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim
  • Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim

Mobilní telefon Sony Xperia XZ2 Premium, Dual Sim, Black (černá)

Odhalte neviděnéNáš převratný fotoaparát Motion Eye™ Dual dokáže zachytit víc, než vidí samotné oko. Je postaven na technologiích z našich fotoaparátů exkluzivní řady α. Neuvěřitelná citlivost ISO 51...

/ 12 měsíců / evropská

2 745 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
vyprodáno

ZÁRUKA 1 ROK (NA SKRYTÉ VADY) A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

NEPATRNÉ VLÁSEČNICOVÉ ŠKRÁBANCE NA DOTYKU, PŘI ZAPNUTÉM  NEJSOU VIDĚT, STAV - VIZ. FOTKY.

BEZ ŽÁDNÉHO OMEZENÍ (ÚČTU, HESLA, OTISKU, ATD.)

BALENÍ BEZ KRABICE, JEN MOBIL A DATOVÝ KABEL.

číslo: 92.

Odhalte neviděné

Náš převratný fotoaparát Motion Eye™ Dual dokáže zachytit víc, než vidí samotné oko. Je postaven na technologiích z našich fotoaparátů exkluzivní řady α. Neuvěřitelná citlivost ISO 51 200 pro fotografie a ISO 12 800 pro videa nyní umožňuje fotografování a natáčení videa i při extrémně slabém osvětlení.

Točte filmy jako profesionálové

Objevte první záznam 4K HDR videa ve smartphonu na světě. S větším kontrastem, barvami a detaily v každém záběru se vaše videa o další krok přiblíží filmové kvalitě. Pokročilý fotoaparát Motion Eye™ zaznamenává super zpomalený pohyb s frekvencí 960 sn./s v rozlišení HD nebo Full HD. Natáčí také standardní zpomalené záběry při 120 sn./s. Přepínáním mezi režimy získáte ty nejdramatičtější záběry prchavých okamžiků.

Užijte si zábavu na maximum

Ať už sledujete dramatickou srážku nebo dunící explozi, budete mít pocit, že jste přímo na místě. Kombinace 4K HDR displeje založeného na technologiích z televizorů Sony BRAVIA®, průkopnického systému Dynamic Vibration System a výkonných stereofonních reproduktorů představuje jedinečný zážitek pro všechny smysly.

Studiový zvuk

Užijte si skvělý zvuk smartphonu Xperia XZ2 Premium. Technologie Hi-Res Audio3 přináší tu nejlepší možnou kvalitu a převodníky LDAC se postarají o to, aby všechno znělo skvěle, třeba i při bezdrátovém poslechu. Výkonné stereofonní reproduktory vám navíc umožní podělit se o skvělou hudbu a filmy i s přáteli.

Výkon, který vás dostane dále

Získejte rychlost a výkon, které využijete při skvělé zábavě i při produktivní práci v několika aplikacích najednou. Xperia XZ2 Premium snadno zvládne všechny aplikace, filmy, hry a cokoli dalšího.

Baterie, která vydrží déle

Aby vám smartphone Xperia XZ2 Premium mohl přinést ještě více zábavy po celý den, jeho baterie ja navržena pro dlouhou výdrž. Funkce Smart Stamina odhaduje budoucí využití, aby smartphone udržela v chodu co nejdéle, zatímco technologie adaptivního nabíjení a Battery Care společnosti Qnovo prodlužují životnost baterie.

Popis produktu

Sony Xperia XZ2 Premium Chrome Black 158 mm 80 mm 11,9 mm

Hmotnost telefonu: 236 g 5,8" úhlopříčka displeje

Google Android 8.0 typ operačního systému 3 540 mAh kapacita baterie 2× Nano SIM typ SIM karty 80 × 158 × 11,9 mm rozměry telefonu (Š×V×H) 64 GB vnitřní paměť 19+12 Mpx / 13 Mpx fotoaparát

LTE (4G) nejrychlejší internet microSDXC (až 400 GB) slot na paměťové karty 236 g hmotnost telefonu

Sony Xperia XZ2 Premium - vyšperkovaná verze XZ2

Sony Xperia XZ2 Premium je špičkový smartphone určený pro zábavu i práci. Oproti verzi XZ2 došlo k navýšení operační paměti ze 4 GB na 6 GB. Polepšila si i kapacita baterie, která narostla z 3 180 mAh na 3 540 mAh. O desetinu palce je větší i displej, ale jeho hlavní předností je nyní dokonalé rozlišení 4K (2 160 × 3 840). Zadní fotoaparát se nyní pyšní duální optikou (19 + 12 Mpx) a z 5 Mpx na 13 Mpx povýšila přední kamera. Precizní fotografie, nahrávání videa v rozlišení 4K, sledování filmů v HDR nebo dokonalá konstrukce z prémiových materiálů s 5,8" HDR displejem a hladký skleněný 3D povrch. Tento speciální povrch v kombinaci se světelným tokem vytváří krásné odrazy, barvy v pozadí i odlesky z každého úhlu. Xperia XZ2 Premium se navíc pyšní certifikací IP68, díky čemuž je odolný vůči stříkající vodě. Již se tak nebudete muset bát vytáhnout telefon a přijmout hovor, zrovna když bude pršet. Displej pak ochrání tvrzené sklo Corning Gorilla Glass 5. 

Snímač otisků prstů

Voděodolná konstrukce

Corning Gorilla Glass 5

Přednosti mobilního telefonu Sony Xperia XZ2 Premium

Konstrukce z prémiových materiálů a certifikací IP65 / 68 5,8" IPS displej se 4K rozlišením chráněný Corning Gorilla Glass 5

Duální zadní fotoaparát 19 + 12 Mpx 3 540mAh baterie s podporou rychlého aq bezdrátového Qi nabíjení

Výkonný a úsporný procesor Qualcomm Snapdragon 845

Google Android 8.0 Oreo - vychutnejte si nejnovější funkce

Bezkonkurenční obraz v podání 4K HDR displeje

Mobilní telefon Xperia XZ2 Premium je osazen 5,8" HDR displejem se 4K rozlišením, což odpovídá neuvěřitelným 765 pixelům na palec. Generuje tak dech beroucí barvy, přirozeně dynamický kontrast a křišťálově čisté detaily. Tomu vděčí zejména technologii TRILUMINOS – ta poskytuje až o 30 % širší barevné spektrum ve srovnání se standardními displeji. Ať už sledujete film nebo posloucháte hudbu, tak jedinečná funkce Sony Dynamic Vibration System analyzuje zvuková data a přenáší akci přímo do vaší dlaně - lepší zážitky nikde jinde nedostanete. Díky technologii X-Reality pro mobilní zařízení si můžete užít i běžný obsah ve kvalitě, která se blíží HDR. I při streamování běžných videí nebo pořadů si můžete vychutnat dokonalý kontrast, čistotu i barvy. 

Výkonné stereofonní reproduktory

Těšit se můžete i na skvělý zvuk v podání reproduktorů S-Force Front Surround. Díky technologiím pro vylepšení zvuku jako např. Hi-Res Audio a DSEE HX získáte jedinečný zážitek z hudby. Pokud často posloucháte svou oblíbenou hudbu prostřednictvím Bluetooth sluchátek nebo bezdrátového reproduktoru, tak díky technologii LDAC bude poslech lepší než kdy předtím, ve kvalitě blížící se Hi-Res Audio.

ClearAudio+

Sada technologií dolaďující každý detail pro maximální zvukový zážitek.

Ekvalizér

Umožňuje precizní a jemné doladění.

Clear Bass

Zvýrazňuje nízké a basové tóny.

Sony Xperia XZ2 Premium disponuje nejmodernějším duálním fotoaparátem

Sony Xperia XZ2 Premium dostala do výbavy nový pokročilý duální fotoaparát generace Motion Eye – postavený na know-how fotoaparátů řady Cyber-Shot. Je vybaven vysokým rozlišením, vyspělým procesorem AUBE a je postaven na principu zachycení širšího zorného pole, než které dokáže pojmout lidské oko. S touto technologickou vychytávkou budete moci vyfotit snímky a pořídit videa v ohromujícím formátu 4K HDR. Užijte si skvělou funkci zpomaleného videa – fotoaparát dokáže zaznamenávat zpomalený pohyb s frekvencí 960 sn./s v rozlišení HD nebo Full HD. Samozřejmostí je pak možnost standardního zpomaleného záznamu 120 sn./s. U fotoaparátu Motion Eye oceníte i výborné vlastnosti při fotografování při zhoršených světelných podmínkách.  19+12Mpx fotoaparát Motion Eye

Prediktivní záznam

Pokročilé technologie ještě, než zmáčknete spoušť, tak telefon automaticky rozpozná v záběru pohyb nebo úsměv a začne snímky ihned ukládat. Již nepromeškáte žádný důležitý okamžik.

Shlukové snímání s autofokusem

Pořizujte superostré snímky pohybujících se objektů. Funkce sleduje a zaznamenává sekvence snímků pohybujících se objektů, již se vám tak nestane, že by pohybující se objekt v záběru byl rozmazaný.

Bokeh efekt

Popusťte uzdu kreativitě o pořádný kus a tvořte portréty vystupující do popředí z efektně rozostřeného pozadí.

Černobílý svět

Zachyťte nadčasové momenty v černobílém spektru s mimořádně jemným přechodem mezi černou a bílou.

Objevte 3D tvůrce

Pomocí 3D tvůrce dokáže Sony Xperia XZ2 Premium naskenovat vaší či jinou tvář a tu potom můžete digitálně upravovat či převést do podoby avatara a oživit sebe sama v digitálním 3D světě.

Lepší selfie i při slabém světle

Sony Xperia XZ2 Premium je vyzbrojena jednou z nejlepších předních kamer s rozlišením 13 Mpx. Nechybí jí integrovaný blesk a i 1 / 3,06" snímač je mnohem lépe připraven na fotografování za slabého osvětlení. 

Obrazová kvalita

Nejnovější snímač s vrstvou paměti Exmor RS pro mobilní zařízení umožňuje nové technologie fotoaparátu a poskytuje lepší obrázky.

Rychlé zpracování obrazu

Proslulý obrazový procesor BIONZ pro mobilní zařízení vám poskytuje přesnější detekci pohybu a rychlejší zpracování obrazu.

Objektiv G Lens

Přepracovaný objektiv G Lens přesně zachycuje detaily i textury a dosahuje vyšší optické čistoty v celé ploše snímku.

Rychlý procesor a špičková výdrž

Telefon pohání špičkový a výkonný procesor Qualcomm Snapdragon 845, tedy nejlepší procesor ve své třídě, podporovaný 6GB RAM. Paměť Universal Flash Storage čte data rychlostí 1,5 GB/s, to je 3× rychlejší než u standardní paměti. Samozřejmostí je podpora paměťových karet microSD o velikosti až 400 GB.Baterie disponuje kapacitou 3 540 mAh, která bohatě postačí pro zábavu po celý den. Nechybí ani podpora rychlého a bezdrátového Qi nabíjení. V případě, že potřebuje delší výdrž, lze využít úsporný režim Smart Stamina.

Režim Smart Stamina

Předpověď úrovní spotřeby

Xperia XZ2 odhaduje, jak dlouho vaše baterie vydrží, na základě vašeho běžného způsobu využití telefonu.

Včasné varování

Když se telefonu zdá, že by vám ke konci dne mohla dojít energie, doporučí vám zapnutí režimu Stamina.

Prodlužuje výdrž baterie

Režim Stamina snižuje spotřebu energie, takže vaše baterie vydrží celý den.

Parametry

Operační systém
Android
záruka
12 měsíců
distribuce
evropská
Již použité
Komentáře (0)