Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver

  • vyprodáno
 
 
 
Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver
  • Samsung Galaxy S7 edge (G935F) Silver

Mobilní telefon Samsung Galaxy S7 edge (G935F), 32GB Silver (stříbrná)

Mobilní telefon, Displej 5,5" 2560x1440 - Quad HD, osmijádrový procesor, RAM 4 GB, Vnitřní paměť 32 GB, Fotoaparát 12 Mpx, LTE, NFC, Bluetooth ano, GPS, Zvýšená odolnost, Google Android...

Kapacita interní paměti
32 GB
RAM Paměť
4 GB

Použité

3 150 Kč

použité zboží, bez možnosti odpočtu dph - §90

Počet
Produkt již není k dispozici.

ZÁRUKA 1/2 ROKU A DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA NA PŮVOD MOBILU DLE VÝROBNÍHO ČÍSLA IMEI.

LCD, DOTYK PĚKNÝ, BEZ ŠKRÁBANCE, JEDEN VLÁSIČNICOVÝ ŠKRÁBANEC NA ZADNÍM KRYTU, JINAK PĚKNÝ STAV  - VIZ. FOTKY.

BEZ ŽÁDNÉHO OMEZENÍ (GOOGLE ÚČET, HESLA, OTISKU, ATD.)

číslo: 996.

  • Obsah balení:
  • -Mobilní telefon Samsung G935F GALAXY S7 Edge
  • -Datový kabel

 

Nádherný a praktický design novinky Samsung Galaxy S7 Edge G935F

Samsung vyslechl přání svých zákazníků a vyšperkoval design do posledního detailuHlavní novinkou je voděodolnost a prachutěsnost mobilního telefonu Samsung Galaxy S7 Edge. Smartphone má být stvořen pro život a přesně takový nový Galaxy S7 Edge je, jeho voděodolnost a prachutěsnost splňuje specifikaci IP68.

Novinka SAmsung Galaxy S7 je plně voděodolná a prachutěsná dle specifikace IP68

Nádherný design z předchozího modelu dostál jen pár kosmetických změn, opět se tedy setkáváme s kovovým rámečkem, který je po celém profilu dotykového mobilu Samsung Galaxy S7 Edge a umocňuje luxusní design celého telefonu. Záda byla vyrobena ze skla, ovšem tentokrát byl design celé zadní strany lehce přizpůsoben pro lepší držení smartphonu. Přední strana nabídne také sklo, tentokrát se jedná o odolné sklo Gorilla Glass, stejně jako na zadní straně.

Dominantou dotykového smartphonu je nádherné Super AMOLED displej s rozlišením QHD (1440 x 2560 px.), displej má fyzickou velikost 5.5", jeho jemnost je neuvěřitelných 534ppi, kromě toho se ovšem jedná o nejpokročilejší displej na trhu, jehojas umí vytočit až 900 nit, což znamená, že bude krásně čitelný i za přímého slunečního záření. Pixely prostě nehledejte, nenajdete je. Displej nového mobilu Samsung Galaxy S7 Edge G935F prostě zničil konkurenci, takto dokonalý displej zatím žádná firma nenabízí.

Displej nového SAmsung Galaxy S7 Edge

Displej mobilu Galaxy S7 Edge také nabízí vychytávku, kterou Samsung nazval "Always On", jedná se o funkci, kdy displej telefonu neustále zobrazuje na vypnutém displeji čas, datum a důležité informace (třeba zmeškané notifikace). Funkce "Always On" připomíná funkci Glance screen, kterou můžete znát ze smartphonů Microsoft nebo Nokia.

Výkon, který si zasloužíte a oceníte, Samsung Galaxy S7 Edge je poháněný nejnovějším procesorem Exynos

Dokud ten výkon nepocítíte na vlastní kůži, tak si neumíte představit, jak moc se změnilo oproti předchozí generaci.Nejvýkonější procesor současnosti, který Samsung integroval do svého dotykového mobilu Samsung Galaxy S7 Edge drtí všechny testy, srovnání s konkurencí se rozhodně nebojí. Přivítejte osmi jádrový procesor Exynos 8890 Octa. Procesor tvoří dvě čtyř jádrové sady, jedna z nich tiká na frekvenci 2.3 GHz a zapojuje se do akce pouze v případě nutnosti výkonu, ta druhá tiká na frekvenci 1.6 GHz, rozhodně se ovšem neloudá, bleskurychle vyřizuje všechny pokyny a úkony, které si pro smartphone Galaxy S7 Edge připravíte.

Ani hraní her nepředstavuje žádný problém pro Galaxy S7

Samsung G935F Galaxy S7 Edge má k dispozici také neuvěřitelné množství operační paměti, tentokrát se jedná o celé 4 GB operační paměti, neobávejte se o své aplikace, obnovování aplikací a multi-tasking, smartphone Galaxy S7 Edge bude naopak v zátěži jako doma.

Největší prosba zákazníků byla vyslyšena, Samsung Galaxy S7 Edge vítá paměťové karty s otevřenou náručí, do telefonu můžete vložit až 200 GB paměťové karty formátu MicroSD XC. Vnitřní úložiště má novinka o velikosti 32 GB, což už samo o sobě je poměrně velké množství prostoru.

Baterie je věčným problémem smartphonů, Samsung si je toho vědomí a integroval do svého zařízení baterii o kapacitě 3600 mAh, kterou můžete bleskurychle nabíjet pomocí rychlé nabíječky, ta dokáže smartphone nabít za 30 minut až na 83% kapacity baterie, kterou naleznete v balení. Ovšem zde nekončíme, Samsung Galaxy S7 Edge podporuje také bezdrátové nabíjení, podporuje jej ve standardu Qi a PMA.

Obrovská výdrž na baterii díky 3600 mAh baterii SAmsung Galaxy S7 Edge

Špičkové fotografie, selfie, multimédia a konektivita, Samsung Galaxy S7 Edge je prostě nadupaný od hlavy až k patě

Fotoaparát dotykového smartphonu Galaxy S7 Edge byl kompletně přepracovaný, systém automatického ostření dokáže zaostřit skoro okamžitě, díky využívání 100% pixelů k ostření, jedná se o převratný fotoaparát, který navíc nabízí vynikající rychlý a výborně světelný objektiv s číslem f/1.7Rozlišení tohoto skvělého fotoaparátu dosáhlo na 12 Mpx, ten ovšem nabídne duální pixely, nejnovější uspořádání pixelů v senzoru zajistí bleskurychlé ostření, skvělé barevné podání a malou šumivost výsledných fotek. Nechybí ani optická stabilizace obrazu, která vám pomůže v situacích, kdy dochází světlo ve scéně a výborně minimalizuje pohyb ve vašem video.

Kamera vás uchvátí, nejrychlejší ostření, které kdy kdo ve smartphonu představil, novinka SAmsung Galaxy S7 nabízí 12 Mpix snímač s optickou stabilizací obrazu a duálními pixely.

Videa dokáže tento briliantní fotoaparát mobilu Samsung Galaxy S7 Edge G935F nahrávat ve 4K rozlišení. Přítomných voleb rozlišení je samozřejmě více, takže můžete točit videa i ve 2K či Full HD rozlišení. Nechybí ani video sekvence slow-motion.

Přední kamera pro videohovory a selfie dosáhla na 5 Mpx, snímač má ovšem rychlou optiku s číslem f/1.9, připravte se na skvěle prokreslené a detailní selfie či luxusní Full HD videohovory.

Přední kamera plná překvapení, Samsung Galaxy S7 je zkrátka dokonalý.

Rychlé připojení k internetu je samozřejmostí, Samsung vsadil u mobilu Galaxy S7 Edge na LTE cat. 9, která dokáže teoreticky stahovat rychlostí 450 Mbit za sekundu. Přístroj je zpětně kompatibilní se sítěmi 3. a 2. generace, nemusíte se tedy bát, že byste se ocitli mimo signál.

Připojení k internetu je možné také realizovat pomocí WiFi. která je přítomna a podporuje standard a/b/g/n/ac s funkcí WiFi Direct a WiFi hot-spotBluetooth je tentokrát ve verzi 4.2, což znamená, že si můžete ke smartphonu Galaxy S7 Edge připojit libovolné příslušenství, podporuje je prostě všechny. 

Myslelo se i na navigaci, Samsung Galaxy S7 Edge nabízí samozřejmě GPS modul, ten funguje v asistovaném režimu a podporuje ruské satelity GLONASS.

 

 

Parametry

Operační systém
Android
Stav
Použité
Barva
Stříbrná
Kapacita interní paměti
32 GB
Počet SIM
1x SIM
Procesor
8x Jádro
RAM Paměť
4 GB
Zvýšená odolnost
Ano
Komentáře (0)